ÀGORA BRN 2022

VINE A L’ÀGORA BRN!!!


El proper 27 d’octubre de 2022 de 15h a 19:30h se celebrarà la 1ª edició de l’ÀGORA BRN a la Sala d’actes de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Sant Quintí, 89).

Concebut com un punt de trobada de projectes de recerca en l’àmbit de la salut respiratòria, aquest no és un congrés més de professionals sanitaris, sinó que pretén ser un fòrum de discussió, d’intercanvi d’idees i projectes, i de suports entre totes les persones interessades en la investigació de la salut respiratòria. A l’Àgora coneixeràs l’estat d’importants projectes de recerca multicèntrics, així com multitud de projectes en fase de disseny, tot en un entorn científic amb esperit col·laboratiu. Consulta el programa aquí.

 

Com assistir-hi?

Assistir-hi és molt fàcil! Hi ha dues alternatives:

  • posar-te en contacte amb alguna de les següents empreses col·laboradores (AZ, Roche, Chiesi, GEBRO o Menarini) i demanar la teva inscripció.
  • presentar algun póster al “Market Place” amb una idea de projecte o un projecte en fase de disseny o d’inici d’execució.

Vols participar presentant algun póster?

L’ÀGORA BRN contempla un espai de  “Market Place” en el que les persones interessades poden presentar i debatre els seus projectes o idees de projectes amb altres investigadors i indústries (farmacèutiques o TRD), aconseguir col·laboracions i/o finançament. Es pot presentar qualsevol projecte de recerca en medicina respiratòria (bàsic, clínic, traslacional, epidemiològic, organitzatiu o econòmic) en fase de disseny o a l‘inici del treball de camp. Pot presentar pósters qualsevol persona que dugui a terme activitats recerca en l’àmbit de la salut respiratòria. Més informació sobre la presentació de pósters aquí.
A més, presentar un póster és ben senzill, només cal omplir la següent plantilla i enviar-la abans de l’1 d’octubre a l’adreça de mail info@brn.cat. D’entre tots els pósters rebuts, el Comitè Científic en seleccionarà 3 que es presentaran en sessió plenària al mateix ÀGORA i que rebran assessoria i mentoratge per part de recercadors amb dilatada experiència en l’àmbit de la recerca en salut respiratòria. 

Has presentat darrerament la teva tesi doctoral en l’àmbit de la salut respiratòria?

L’ÀGORA BRN posa en marxa el premi RecercaDOC, adreçat a persones que inicien la seva carrera professional en l’àmbit de la recerca en salut respiratòria. Les bases per presentar-se al premi són molt senzilles: haver presentat una tesi doctoral en l’àmbit de la salut respiratòria en qulasevol dels dos darrers cursos acadèmics (2020-21 o 2021-22) en qualsevol universitat catalana. 

Per a la presentació de candidatures cal enviar el títol de la tesi, un resum la mateixa, un llistat de les publicacions relacionades i un document acreditatiu on aparegui la data de presentació de la tesi. D’entre totes les candidatures, el Comitè CIentífic escollirà la que consideri de major qualitat i impacte, i la dotarà amb un premi de 1.000 €. 

Deixeu un comentari

Choose your language