7.0 BRN Seminar: INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES DE LA COMUNICACIÓ APLICADES A LA GESTIÓ DEL MALALT RESPIRATORI CRÒNIC

BRN Seminar 7: Innovació en tecnologies de la comunicació aplicades a la gestió del malalt respiratori crònic


Data: 08/05/2018
Lloc: Sala Geron 3 (Planta -1), Parc Sanitari Pere Virgili.

[iconbox icon=”download” iconSize=”small” type=”inline”]Programa  [/iconbox]

A continuació es troba detallat el programa i les presentacions disponibles.

16:00h Inauguració de l’Acte. Dr. Eduard Monsó (President de BRN).

16:05h Benvinguda i presentació de les intervencions / objectius. Dr. Eduard Monsó (President de BRN) i Sr. David Asín (Direcció Linde Healthcare).


BLOC I – ESTRATÈGIA E-SALUT DEL DEPARTAMENT DE SALUT: CRONICITAT I ATENCIÓ CENTRADA EN EL PACIENT. Modera: Sr. David Asín (Linde HealthCare)

16:15h La transformació digital des de les institucions sanitàries. Dr. Jordi Martínez (Director d’Innovació de la Fundació TicSalut).


BLOC II – TELEMEDICINA EN LA PERSONALITZACIÓ I L’ATENCIÓ INTEGRAL AL PACIENT CRÒNIC. Modera: Dra. Rosa Montoliu (Cap de Servei de Pneumologia Hospital de Sant Joan Despí–Moisés Broggi)

16:45h Desenvolupament de tecnologies d’informació i comunicació – atenció integrada – Programa NextCare. Dr. Josep Roca (Cap Unitat Funció Pulmonar Hospital Clínic).

17:05h Atenció remota amb telemedicina en pacients amb teràpia ventilatòria intrahospitalària. Dr. Manuel Lujàn (Unitat Ventilació no Invasiva. Hospital Universitari Parc Taulí).

17:25h Telemonitorizació i tractament de pacients amb ventilació mecànica domiciliària – Model CAIDER. Dr. Pedro Antonio Antón (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau).

17:45h Discussió conjunta

 

17:55h Pausa


BLOC III – TELEMEDICINA EN L’ATENCIÓ INTEGRADA AL PACIENT CRÒNIC. Modera: Dra. Carme Santiveri (Cap de Servei de Pneumologia Hospital Dos de Maig)

18:15h Presentació resultats Estudi multicèntric amb telemedicina Red Promete per pacients amb MPOC. Prof. Joan Soriano (Instituto de Investigación Hospital Universitario de la Princesa – UAM).

18:35h Estudi PACTO: efectivitat i eficiència en l’adhesió al tractament amb CPAP per telemonitorització. Dra. Carmen Monasterio (Servei de Pneumologia Hospital Universitari de Bellvitge).

18:55h Innovació Europea en l’atenció a la rinitis basada en apps – Estudi MASK. Dr. Xavier Basagaña (IS Global).

19:15h Discussió conjunta.


BLOC IV – PROPOSTES DE DESENVOLUPAMENT. Modera: Dr. Eduard Monsó (BRN)

19:25h Propostes de futur desenvolupament – Discussió conjunta.

19:45h Conclusions i tancament.

Choose your language