La Marató 2024

La Marató 2024

La 33a edició de La Marató de 3Cat serà el diumenge 15 de desembre de 2024 i estarà dedicada a les patologies respiratòries especialment relacionades amb factors ambientals, com la contaminació, i socials, com l’increment de l’esperança de vida, que cada vegada tenen més afectació a la població.

Des de BRN i la SOCAP, estem molt satisfets que la nostra especialitat torni a ser protagonista de La Marato i ens sumen a aquest projecte solidari únic per la seva capacitat divulgativa, mobilitzadora i d’impuls a la recerca a les malalties respiratòries.

Serà una gran oportunitat per divulgar i sensibilitzar sobre unes malalties que cada vegada tenen més afectació entre la població, i donar a conèixer i conscienciar a la ciutadania sobre com la pol·lució, les partícules contaminants atmosfèriques i el tabac estan entre les principals causes que provoquen aquestes patologies, però que també n’hi ha de causa infecciosa (bacteris, virus, fongs), immunitària i amb component genètic.

Aquest esdeveniment, que dura tot un any, ens permetrà acostar la salut respiratòria al conjunt de la ciutadania i, sobretot, en els més joves, a través de les activitats que s’organitzen especialment a escoles i instituts.

Gràcies a les donacions, La Marató també permetrà potenciar la investigació en àrees com la prevenció, el diagnòstic precoç, el tractament i la rehabilitació; la incorporació de la telemedicina i la telemonitorització, recerca de nous biomarcadors i dianes terapèutiques; el desenvolupament d’anticossos monoclonals per al tractament d’al·lèrgies respiratòries o el càncer de pulmó; la innovació tecnològica, i la implementació de cribratge preventius.

Des del 1992, La Marató ha recaptat 245 milions d’euros i ha finançat 1.022 projectes de recerca, desenvolupats per 1.710 equips d’investigació, que han implicat 10.000 investigadores i investigadors.

Teniu tota la informació sobre La Marató 2024 al web: www.ccma.cat/tv3/marato/2024/330/

Sumat i participa a La Marató 2024 dedicada a les patologies respiratòries

La 33a edició de La Marató de 3Cat que se celebrarà el diumenge 15 de desembre de 2024, està dedicada a les patologies respiratòries especialment relacionades amb factors ambientals, com la contaminació, i socials, com l’increment de l’esperança de vida, que cada vegada tenen més afectació a la població.

Des de BRN i la SOCAP ens adherim i recolzem aquest projecte solidari únic que serà una gran oportunitat per divulgar, sensibilitzar sobre les malalties respiratòries i alhora impulsar la recerca. Per això, obrim una bústia de suggeriments (email: suggeriments.lamarato@gmail.com per rebre les vostres propostes d’idees d’activitats i accions.

Volem ser el màxim d’actius amb La Marató 2024 amb accions que ens permetin recaptar donacions amb la vostra ajuda i participació. Esperem les vostres propostes!

Mentrestant, us compartim algunes de les fórmules clàssiques de col·laboració.

1. FENT DIFUSIÓ A LES VOSTRES EMPRESES, INSTITUCIONS, ENTITATS… DEL MATERIAL DE CAMPANYA: AQUÍ PODEU TROBAR EL CARTELL* I EL FULLETÓ* DIVULGATIU DE LA CAMPANYA DE DIVULGACIÓ: WWW.3CAT.CAT/MARATO

*Disponibles a partir del mes d’octubre

2. ORGANITZANT, DINS LES VOSTRES POSSIBILITATS, ACTIVITATS POPULARS PARTICIPATIVES I RECAPTATÒRIES EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Trobareu la informació i podreu fer la vostra inscripció a la pàgina: https://www.ccma.cat/tv3/marato/activitats-populars/2024/2790/

3. ORGANITZANT REPTES PERSONALS i/O FAMILIARS A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA DE CROWDFUNDING MIGRANODEARENA https://www.reptesperlamarato.cat/

4. PARTICIPANT EN LA CAMPANYA DE SESSIONS DIVULGATIVES SOBRE LES MALALTIES RESPIRATÒRIES A LA VOSTRA ENTITAT/ INSTITUCIÓ / EMPRESA

Us hi podreu inscriure a partir del mes de setembre des del web de La Marató: www.3cat.cat/marato

5. ESTIMULANT, PELS VOSTRES CANALS HABITUALS DE COMUNICACIÓ, ELS DONATIUS DIRECTES A LA MARATÓ

Aquí trobareu la pàgina a través de la qual es poden fer: www.ccma.cat/tv3/marato/donatiu

6 . COMPRANT EL DISC I QUALSEVOL MATERIAL EDITAT EN AQUESTA EDICIÓ, a partir del mes de desembre a la botiga online de TV3 https://botiga.ccma.cat/

Esperem que us animeu a implicar-vos amb més entusiasme que mai!

Teniu tota la informació sobre La Marató 2024 al web: www.ccma.cat/tv3/marato/2024/330/

Choose your language