Geron 3 (Planta -1), Parc Sanitari Pere Virgili.
[iconbox icon=”download” iconSize=”small” type=”inline”]Programa [/iconbox]

A continuació es troba detallat el programa i les presentacions disponibles.
16:00h Presentació de la jornada. Dr. Juan Ruiz Manzano (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) i Dr. Eduard Monsó, President de BRN.

PART I – Modera: Dr. Joan Ruiz Manzano
16:10h Recerca en tuberculosi a Catalunya, la seva internacionalització. Dra. Cristina Prat-Aymerich i Dr. Juan Ruiz Manzano (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol).

16:30h Biomarcadors d’infecció i progressió de la malaltia. Dra. Irene Latorre (Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol, CIBERES).

16:50h Models “in vivo” i “in vitro” per testar activitat anti-tuberculosa. Dr. Julià Gonzàlez-Martin i Dra. Griselda Tudó (Hospital Clínic de Barcelona).

17:10h Entrega ajut per a projectes de recerca de FRPA 2016
LOGO-ARMENGOL-11

17:25h – 17:45h Coffee Break

PART II – Modera: Dr. Jordi Dorca
17:45h Models animals per l’estudi de la patogènia de la tuberculosi. Dr. Pere Joan Cardona (Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol, Unitat de Tuberculosis Experimental).

18:05h Xarxes internacionals: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i Unitat d’Investigació en Tuberculosi de Barcelona (UITB). Dr. Joan Cayla (Fundació de la Unitat d’Investigació en Tuberculosis de Barcelona FuiTB).

18:25h Recerca en diagnòstic ràpid de la tuberculosi. Dr. Fernando Alcaide (Hospital Universitari de Bellvitge).

PART III – Modera: Dr. Eduard Monsó
18:45h Estudi de la interacció hostatge-patogen per un millor abordatge diagnòstic i terapèutic de la tuberculosi. Dr. José Dominguez.

19:00h Disseny d’un algoritme integratiu d’estadificació de la malaltia tuberculosa per millorar els circuits assistencials (STAGE-TB). Dra. Cristina Vilaplana.

19:15h Avaluació de la gestió integrada de la infecció tuberculosa latent. Estudi. Farm TILT. ¿Es millorable l’adhesió al tractament? Dra. Angels Orcau (Agència de Salut Pública i Unitat d’Investigació en Tuberculosi de Barcelona, UITB)

19:30h Cloenda de l’acte. Dr. Juan Ruiz Manzano i Dr. Eduiard Monsó.

Choose your language